Start van het nieuwe werkjaar + keukenhanddoeken

 

Dag beste chirovrienden,

De meesten van jullie hebben ondertussen al een bezoekje gekregen van hun nieuwe leiding om jullie terug warm te maken voor dit nieuwe werkjaar. Wel, je moet niet langer op hete kolen zitten want zondag 7sept is het al zo ver. Wij zijn er al klaar voor, jullie hopelijk ook 😉

Als jullie nog even willen terugblikken op ons alweer schitterende kamp in Gruitrode dan kunnen jullie dat doen met enkele prachtige foto’s te vinden op: https://www.flickr.com/photos/chiroharelbeke/

P1010657

 

Er zijn dit jaar ook een aantal dingen veranderd. Karel werd deze vakantie ‘ont-hoofd’ en we hebben Kimme gekroond als nieuwe hoofdleidster. Ook hebben we een aantal trouwe leiding gedumpt bij de groep van oudleiding, bij dezen wil ik Melissa, Aksel, Xene, Kljin en Opperlauze nog eens bedanken voor hun harde werk.

En dan nu de grote vraag van vandaag: we zijn op zoek naar keukenhanddoeken, want we zitten blijkbaar met een prangend tekort aan deze toch wel bijzonder handige stofjes om onze afwas mee af te drogen op onze chiro evenementen zoals braderie, mosselsouper, kamp,… Heb je nog oude keukenhanddoeken liggen die je niet meer moet hebben, dan zullen wij deze met veel plezier een ereplaats bezorgen in onze bak met keukenhanddoeken. Alvast een dikke merci!!!

Om af te sluiten heb ik nog een paar belangrijke datums voor jullie:

  • 20-21 september: Braderie in Harelbeke, dit betekent dat er geen leiding gegeven wordt, maar wij zijn uiteraard wel te vinden in onze chirostand waar jullie naar jaarlijkse gewoonte kunnen genieten van heerlijke vlèrkes, een fris pintje of op zondag een dampende tas koffie met een lekker stuk taart. En beste leden, als jullie in uniform komen dan krijgen jullie onze eeuwige appreciatie (en misschien wel een knuffel van kimme als je lief lacht).
  • 28 september: Startdag!!! Een fantastische dag om naar uit te kijken want dan worden jullie officieel lid van jullie nieuwe tak. Liefste ouders, omdat zo’n fantastisch officieel begin niet zonder lekker veel supertoffe maar ook soms vuile chirospelletjes kan, raad ik jullie aan om zeker een handdoek in de auto te leggen zodat deze niet ook vuil wordt.
  • 5 oktober: uniformverkoop + verloren voorwerpen worden een laatste keer uitgelegd, wat erna blijft liggen gooien we in de klerencontainer. Kijk dus zeker nog eens of er niets meer van u tussen ligt.

Bedankt voor het lezen van deze lange maar ook zeer informatieve brief!

Mvg,

De leiding

Categorieën: Nieuws | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: